Illustratie laten maken?

Wil je een illustratie laten maken, voor jezelf of als cadeau? Ik doe het graag voor je! Op de homepage zie je voorbeelden van illustraties die ik in opdracht heb gemaakt. Illustraties die je kan laten maken door mij:

  • Huisportret
  • Stadstekening
  • Huisdierportret
  • (Gezins)portret
  • Geboortekaartje
  • Uitnodiging
  • Postkaart

…Ander idee? Staat wat je in je hoofd hebt er niet tussen? Geen probleem, stuur me een mail en we kijken samen wat er mogelijk is.

Hoe ga ik te werk? Voor (huis/huisdier/gezins)portretten en stadstekeningen werk ik bijna altijd op basis van foto’s. Het is mogelijk om meerdere foto’s te combineren op één tekening. Voor illustraties waarvoor geen foto’s nodig zijn (bijv. een uitnodiging of een geboortekaartje) kan je je idee aan mij voorleggen. Ik maak dan eerst een aantal schetsen voordat we samen besluiten hoe de illustratie er uit gaat zien. Weet je nog niet precies wat je wel of niet op de tekening wil? Ik denk graag met je mee!

De prijs van de illustratie is afhankelijk van het formaat en onderwerp van de illustratie.

Eindresultaat. Als de illustratie af is, krijg je natuurlijk het origineel op papier opgestuurd. Postkaarten, uitnodigingen en geboortekaartjes kan ik voor je laten drukken, of ik kan je de digitale illustratie toesturen zodat je de rest van de kaart zelf kan vormgeven. Een unieke illustratie!

E-mail: carolien@projectdrawn.com